Category Archives: interviews

Een interview met mezelf, een alarmwekker, de Hulk. Al die interessante persoonlijkheden die zo weinig nog worden geïnterviewd deze dagen.

EXCLUSIEF: Interview met James Bond

U heeft bijna elke expert aan het woord gehoord. Elke Irak-deskundige, communicatiespecialist en Nederlander die wel eens in Washington is geweest heeft u op de tv zien voorbijkomen. Maar een aantal bijzondere personages zijn nog niet gevraagd naar hun mening over de oorlog. En dat is vreemd. Daarom vult Kingjay graag die leemte op. Een interview met 007 ofwel James Bond.

Continue reading EXCLUSIEF: Interview met James Bond

EXCLUSIEF: Interview met De Hulk

U heeft bijna elke expert aan het woord gehoord. Elke Irak-deskundige, communicatiespecialist en Nederlander die wel eens in Washington is geweest heeft u op de tv zien voorbijkomen. Maar een aantal bijzondere personages zijn nog niet gevraagd naar hun mening over de oorlog. En dat is vreemd. Daarom vult Kingjay graag die leemte op. Een interview met de grote, groene Hulk.

Continue reading EXCLUSIEF: Interview met De Hulk

EXCLUSIEF: Interview met captain Picard

U heeft bijna elke expert aan het woord gehoord. Elke Irak-deskundige, communicatiespecialist en Nederlander die wel eens in Washington is geweest heeft u op de tv zien voorbijkomen. Maar een aantal bijzondere personages zijn nog niet gevraagd naar hun mening over de oorlog. En dat is vreemd. Daarom vult Kingjay graag die leemte op. Een eerste interview met captain Picard van de starship Enterprise over zijn mening over de oorlog.

Continue reading EXCLUSIEF: Interview met captain Picard