Gaat het nog een beetje?

Interviews met een alarmwekker, mezelf, voodoopoppetjes en andere interessante personen die je zo weinig aan het woord hoort. Ik interview ze. Wegens succes geprolongeerd: een interview met mezelf.

Gaat het nog een beetje?
Nou, tsja. Ik weet nog steeds niet zo goed wat ik met dit weblog moet. Plannen genoeg, maar veel te weinig tijd. Voorlopig blijf ik gewoon nog even doen waarmee ik nu ook al bezig ben, maar ik wil nog zoveel meer. Ik ben alleen bang dat dat me mijn echte leven gaat kosten.

Dat kan niet de bedoeling zijn. Je hebt de boel wel weer wat omgegooid.
Ja, klopt. Het menu is weg, want alhoewel het best een mooi menuutje was, heb ik gewoon nog niet genoeg om een menu mee op te vullen. Nu is er die rechterbalk, maar daar ben ik absoluut nog niet tevreden over. En mijn reactiesysteem is ook al niet goed en nu schijnen m’n spermalinks het ook nog eens niet te doen…

Permalinks bedoel je?
Oh ja, permalinks. Nou ja, ik heb helemaal geen zin om me daar mee bezig te houden. Het liefst zou ik ergens een mooi kant-en-klaar pakketje hebben met alles erin wat ik wil, zodat ik het gewoon lekker kan gaan opvullen met…en nu komt het verschrikkelijke c-woord…..content. Yuk! Maar als iedereen begint te zeuren over mijn log, dan schiet het niet op natuurlijk.

Nou, nou. Wat venijnig. Eerder zat je ook al te mekkeren over lifeloggen.
Ja, maar dat komt omdat ik begrepen heb dat ruzie onder webloggers de nieuwste hype schijnt te zijn. En ik ben nogal opportunistisch van nature. Laat geen kans onbenut om mezelf te promoten en als ik op een hype kan meedrijven, dan graag!

De piek in de pageviews had je ook al niet aan jezelf te danken.
Nee klopt, volledig aan Tonie.net waar een dag lang een citaat van mijn site afkomstig was en met nog een keurige link naar mijn site ook. Dat heeft flink wat bezoekers opgeleverd. Maar ik vrees toch dat ik origineels op deze site moet doen, iets bijzonders, iets wat nog niet eerder is gedaan…

Misschien is het iets om zo af en toe jezelf te interviewen?
Ja vast…wie zit daar nou op te wachten? Wat een idioot idee.

Leave a Reply