whatsappgroepje

Een weekje whatsappen

Mag ik een weekje te gast zijn in jouw Whatsapp-groep?

Whatsapp-groepen vind ik fascinerend. Ik zit er zelf niet in veel, maar wel een paar. Natuurlijk in een familiegroep. De Hotel California onder de Whatsapp-groepen, want zie die nog maar eens te verlaten. In het groepje van mijn schoonfamilie zit ik niet. Geen onwil (denk ik), maar nog niet van gekomen. Nu is mijn vriendin enig kind en zijn ze nogal hecht met z’n drieën, dus ik vind dat prima.

Veel groepen zijn vaak te druk. Zoveel updates! Zoveel input! Dempen die handel, nog voor een kalf is verdronken. Er is het jaarlijks terugkerende IDFA-groepje. Lekker functioneel. En kan daarna weer weg. Ook prettig. Een groepje met naast collega’s, projectgroepen, praatgroepen, gezellige groepen en groepen waar al jaren niks meer gezegd wordt. Verstilling in de digitale communicatie. Heerlijk, moet je van genieten.

Ik ben ook heel benieuwd in welke Whatsapp-groep Rutte zit. Zou hij met Dijsselbloem en Zalm in een groepje zitten? Heeft Angela Merkel een EU-groepje aangemaakt? Zitten alle spelers van Ajax in een Whatsapp-groep of hebben ze stiekem Jasper Cilessen van niks laten weten? Vragen, vragen, vragen. En daarom wil ik op zoek naar alle antwoorden! En ik begin bij jou.

Heel graag zou ik een week te gast zijn in een Whatsapp-groepje van jouw keuze. Om mee te kletsen. Om te ontdekken wat voor soorten groepjes er zoal zijn. Wie veel kletst. Wie weinig. En na 1 week schrijf ik daar een blog over op deze site. Ik stel me natuurlijk eerst netjes voor en zal melden dat ik een blog erover schrijf. Ik heb nog geen idee wat het op zal leveren, maar ik ben nu al benieuwd. Dus mijn vraag is dan ook:

Mag ik 1 week te gast zijn in jouw Whatsapp-groep?

Stuur me een berichtje op Twitter naar @kingjaynl, via Facebook of mail naar jasper@koni.ng (ja, met een g op het eind) en dan bespreken we de details!