En hoe is het met jou?

Jezus, wat is het heet niet? Nou, echt niet te harden. Mijn hersens smelten zo mijn schedel uit. Niet te zuinig gewoon. Overdag gaat het nog wel, maar ‘s nachts is het echt niet leuk meer. Nou, niet te harden gewoon. Ik heb niet eens een laken meer om. Zomer is leuk, maar moet het nou altijd zo extreem gelijk? Twee weken geleden was het nog tien graden, nu is het dertig graden. In Turkije kan het ook dertig graden zijn, maar dan is het toch anders. Aangenamer. Hier moet je zo zweten altijd. Echt naar. En dan nog moeten werken ook nog. Gelukkig is er airco op het werk. Misschien moet ik hier maar gaan slapen. Stuk beter dan thuis met de ventilator op de slaapkamer.

Gelukkig heb ik bijna vakantie. Scheelt weer. Nou, kun je de hele dag in de hitte zitten. Balkon op het zuiden. Bij de koop van het huis leek het toch echt een pluspunt. Man, niet te harden op dat balkon. Daar smelt je helemaal weg. Maar gezien het gebrek aan geld kan ik mooi vakantie in Nederland vieren. Mooi een beetje door Nederland crossen met mijn autootje. Autootje? Ja, ja, ik heb een autootje. Leuk dingetje hoor. Alfa Romeo. Nee, niet superdeluxe. Geen airco, geen centrale deurvergrendeling en een radio met cassettespeler. Maar wel met vier wielen, een stuur en het komt vooruit. Ben er erg blij mee. Kan ik eindelijk normaal boodschappen doen enzo. Mijn ouders, vrienden, mannelijke ego en de kat zijn er ook allemaal erg blij mee.

Hoe ik aan die auto kom? Nou, die is van mijn nieuwe baan. Ja, ik heb een nieuwe baan ja. Nee, daar hebben ze dan weer geen airco. Ik was niet zenuwachtig voor het sollicitatiegesprek, maar ik moest toch zweten. Ja, heel naar ja. Maar toch aangenomen. Als content manager. Nee, dat is niet om de mensen tevreden te houden. Haha. Zeg, ik ben van de flauwe grappen hoor. Dat je dat even weet. Soort hoofdredacteur zeg maar. Van Gezondheidsnet.nl. Wat ik met gezondheid heb? Nou, ik weet in ieder geval hoe het niet moet. Hahaha. Oh, wat een boel grapjes weer. Maar ik heb er erg veel zin in. Ja, er moet wel wat aan die site gebeuren ja. Daarom ben ik ook aangenomen natuurlijk. Haha. Nou, ik kom niet meer bij hoor.

Ja, daar heb ik dus een auto van gekregen. Kan ik zo af en toe leuk op en neer naar mijn min of meer, soort van, vriendinnetje. Ja, ja. Erg leuk. Half uurtje rijden ongeveer. Nu ook mooi de tijd voor, want ik heb lekker vrij. Nee, ik denk niet dat ik nog weg ga. Ja, het is inderdaad kutweer ja. De herfst komt vroeg dit jaar. Het moet ook altijd zo extreem in Nederland. Dan een hittegolf en dan meteen weer regen. Het kan ook nooit eens normaal gewoon lekker zijn. Nou ja, gelukkig heb ik weer internet. En digitale televisie en telefoon ook. Van Tele2. Die met de voetbal inderdaad. Fijn man, alleen doet het geluid van de tv nu heel raar. Enorm veel ruis enzo. Ja, best balen. Maar het gaat best goed dus. Leuk dat je het vroeg.

Leave a Reply