Vallen, rennen en opstaan

Heerlijk. Een dagje rust. Even lekker helemaal niks doen. Een gat in de dag slapen, dan wat rondhangen, daar was ik zo aan toe. Na al die drukte gewoon even chillen. Loop iedere keer behoorlijk te stressen, van hot naar her, dus wat is dan fijner dan gewoon een dagje voor jezelf te hebben. Heerlijk man. Eens kijken. Twaalf uren rust, wat zullen we daar eens mee doen? MSN maar eens aangooien. Hmm, niet veel mensjes online. Nou, dat is ook wel prettig, want voor je het weet zit je zomaar weer een paar uur te chatten met iemand. Zonde. Nee, ik ga gewoon lekker genieten van die rust.

Zo, laat ik eens wat rondsurfen. Even naar NU.nl. Zou er nog wat nieuws zijn gebeurd? Nee, dat valt ook tegen. Ach, die waan van de dag ook. Daar word je alleen maar onrustig van. Wat is er mis met gewoon even helemaal ontspannen. Quality time vor mezelf, daar heb je al zo weinig van tegenwoordig. Zal ik eens wat mensjes bellen anders? Sociale contacten bijhouden is enorm belangrijk. Maar goed, dat kan later tussendoor ook wel. Eigenlijk moet ik nog even de kapper bellen. Oh, en boodschapjes doen natuurlijk. De kattenbak mag eigenlijk ook wel weer eens verschoond. En dat moet wel vandaag, want morgen komt er vast niks van. Wacht. Ho. Stop. Relaxen zou je. Chill.

Goed, eens kijken. Boodschappen doen is echt broodnodig. En ik moet de kat van vriendinlief eten geven. Zo, ook weer gebeurd. Sjemig, vier uur alweer. En ik heb nog bijna niet ontspannen. Voor je het weet sta ik weer te koken. Tv kijken dan. Dat is ook altijd rustgevend. Maar er is niks op natuurlijk. Filmpje huren dan maar. Da Vinci Code, duurt wel weer lang natuurlijk. Gaat de helft van de avond. Maar dat is ook ontspannend. Kan ook nog altijd een spelletje doen op de computer of de Playstation. Ook leuk. Zucht, maar welke dan? Lastig hoor. Hoe laat is het eigenlijk? Wat? Half zeven? Mag wel eens gaan koken dan. Lekker makkelijk, beetje shoarma.

Nog steeds niemand op MSN. Saai hoor. Ik heb eigenlijk helemaal geen zin in een film. En die spelletjes ken ik ook wel. Pomtidom. Wat te doen, wat te doen. Oh help, nou verveel ik me. Ik wilde toch zo graag eens even ontspannen? Ontspan dan! Ontspan, ontspan, ontspan. Nee, dat helpt ook niet echt. God, ik verveel me echt de tering. Volgende keer toch maar iets afspreken. Dit is niks. Ik ga wel een stom stukje typen voor op mijn weblog. Ben ik toch ook wel weer een paar minuten zoet mee. En die film toch maar kijken. Nu toch al gehuurd, anders is het zonde. Zucht, het wordt echt een drukke week weer. Volgende week maar eens even echt ontspannen. Hoog nodig.

Leave a Reply